Елизабет Методиева Карахме много бавно, дори се шегувахме, че по Цариградско

...
Елизабет Методиева Карахме много бавно, дори се шегувахме, че по Цариградско
Коментари Харесай

Гимнастичката Цвети Стоянова оцеля и в катастрофа frognews.bg

.

Елизабет Методиева

 

„ Карахме доста постепенно, даже се шегувахме, че по „ Цариградско шосе " се движим с 40 км/ч. Стигнахме кръстовището при „ Г. М. Димитров " и „ Драган Цанков ". Минавахме на зелен светофар, при което се обърнах на ляво и видях, че към мен с гневна скорост хвърчи друга кола. Дадох мощно газ и това може би ни избави, тъй като ни удариха откъм гърба. Сблъсъкът беше доста мощен. Полицаите, които пристигнаха на място, споделиха, че 1 секунда ни е деляла от най-трагичното. Ударихме си главите ”, описа Елизабет Методиева в ефира на предаването „ На кафе ”.

След случая Цвети Стоянова е била откарана в „ Пирогов ”, а Елизабет Методиева и другият водач – юноша на към 20 години - в Окръжна болница.

 

" Усетих мощна болежка в глава, имам леко разтърсване на глава. Стресът беше по-голям от болката. Трети ден заставам в нас ", описа Цвети Стоянова.

 

Бившата гимнастичка неведнъж е споделяла, че живее втори живот след случая, след който оцеля по знамение. Красавицата беше на косъм от гибелта след скок от шестия етаж на 14 юни 2016 година

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР